Slide background

Winkelinterieur van A-Z

U opent een nieuwe zaak of wenst een restyling van uw bestaande winkelinterieur? PAC pakt elk project met de grootste zorg aan, ongeacht uw budget. Wij ontwerpen winkelinrichtingen van puur winkelplezier, zowel voor u als uw klanten!

Ons specialisme richt zich op de uitstraling, routing en presentatie van uw winkel en producten. Deze facetten laten we vervolgens naadloos aansluiten op uw imago, positionering, wensen en voorkeuren.

We gaan van start met een volledig vrijblijvend advies bestaande uit een duidelijk plan, een 3D-voorstelling en een gedetailleerde offerte van uw gewenste winkelinrichting. Zo krijgt u een realistisch beeld van het nieuwe winkelinterieur en de mogelijkheden.

Bij realisaties van winkelinrichtingen is PAC uw aanspreekpunt, wij zorgen dat alles naar wens verloopt. Timing en budget kloppen als een bus en de verschillende bouwfases volgen elkaar vlot op. Maatmeubilair wordt rechtstreeks uit onze ateliers geleverd en ter plaatse gemonteerd. Tot op de laatste dag houden we oog op de werken en uw tevredenheid.

Wilt u weten wat PAC voor uw winkelinrichting kan betekenen? Vraag online meer informatie aan of bezoek één van onze showrooms.

Benieuwd naar het interieur van uw collega’s? Bekijk dan zeker onze realisaties van winkelinrichtingen!

Contacteer ons vrijblijvend voor winkelinterieurs op maat

Contactpersoon

Bedrijfsgegevens


Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen


*verplicht veld