Door Schwarzkopf Professional

Nu iedereen veilig thuis zit, spenderen we meer tijd op het internet. Dit kan een uitgelezen kans zijn om nieuwe klanten kennis te laten maken met jouw salon.

De bedoeling is dat zoveel mogelijk mensen jouw kapsalon tegenkomen online. Net daarom is het belangrijk dat je zichtbaar bent tussen alle andere informatie die online te vinden is.

Om je zichtbaarheid te verhogen moet je 3 zaken aanpakken:

  1. Vervolledig je gegevens op je Google Business Page: Dit is zeer belangrijk, aangezien mensen eerst opzoeken of een zaak open is vooraleer ze moeite doen om een afspraak te maken. Zorg ervoor dat alle info accuraat en correct is. Je telefoonnummer, je website, je openingstijden. Zal het salon langer openblijven na de lockdown? Vermeld het op je Google Business Page!
  2. Update je website: Indien je een website hebt, zorg ervoor dat deze fris, modern en correct is. Deel met klanten welke diensten ze kunnen verwachten van jou en welke je specialiteiten zijn. Overtuig nieuwe klanten om een afspraak te maken met foto’s van je werk. Vermeld duidelijk hoe ze een afspraak kunnen maken.
  3. Verzorg een leuk social media account: Je social media account is het visitekaartje van je salon. Onderhoud relaties met je huidige klanten en geef aan nieuwe klanten een eerste indruk over de sfeer in jouw salon.

Schwarzkopf Professional