PAC vacature

Wie zijn we:

“We design the beauty experience”
PAC Interiors is de referentie in de Benelux voor inrichting van kapsalons en schoonheidssalons. Of het nu gaat om een kleine restyling, vernieuwing van de huidige uitrusting of een volledige verbouwing, PAC ondersteunt van A tot Z. PAC levert een sleutel-op-de-deur oplossing van idee en ontwerp tot afgewerkt interieur.

Onze showroom en kantoor is gevestigd te Sint-Martens-Latem, Xavier De Cocklaan 86. Het is vlot bereikbaar met zowel de wagen als het openbaar vervoer.

Wat verwachten we van jou:

We zoeken een interne medewerker die verantwoordelijk is voor technische en administratieve ondersteuning van een verkocht project. Dit omvat de opmaak van lay-out, aanzichten en visualisatie inclusief 2D- en 3D-plannen van het aanbestedingsdossier en de definitieve plannen met een sterke focus op de uitvoeringsplannen, de meetstaten en de interne planning.

Jouw verantwoordelijkheid situeert zich dus vooral bij de realisatie van onze projecten. Je werkt samen met enerzijds de accountmanager die de commerciële relatie met de klant beheert en anderzijds met de projectleider die voor de uitvoering instaat en alle werfbezoeken afhandelt. De interne projectopvolger verzorgt en draagt eindverantwoordelijkheid voor alle tekenwerk en de administratieve afhandeling van het project zoals meetstaten, opvolging van bestellingen, contact met onderaannemers, …

Een sterk uitvoeringsdossier in combinatie met een nauwgezette administratieve opvolging is de basis voor een optimale uitvoering, een tijdige oplevering en een tevreden klant. Je ondersteunt de projectleider en bewaakt mee het uitvoeringstraject.

Wie ben jij:

Ben je op zoek naar een gevarieerde functie in de bouw- en interieursector? Wil je graag een goede privé/werkbalans en eerder een back office functie binnen planning en opvolging van projecten? Dan is dit een vacature die je beslist zal aanspreken.

Je hebt een passie voor interieurinrichting van commerciële ruimten.

Een zeer goede kennis van tekensoftware voor design en interieurontwerp is essentieel. Grondige kennis van Vectorworks is een absolute plus. Interesse in projectmanagement of ervaring met projectbeheer in de bouwsector is een troef. Je weet wat een meetstaat is en hoe essentieel dit is voor het goede verloop én de rentabiliteit van een project.

Je bent nauwgezet met een sterk oog voor detail. Dat vertaalt zich in foutloos tekenwerk, een perfect georganiseerde administratie en een strikte opvolging van de interne planning.

Je hebt voldoende technische kennis om plannen te lezen en in te vullen en vragen van onderaannemers te beantwoorden.

Je bent een teamspeler. Je kan zelfstandig werken en initiatief nemen. Je bent communicatievaardig en aarzelt niet om de telefoon te nemen voor overleg.

Een goede kennis van Frans is een pluspunt.

Je hebt een diploma interieurarchitect, interieurvormgever of technisch tekenaar of equivalent door ervaring. Enkele jaren ervaring in een soortgelijke job is een plus.

Wat bieden we jou:

We bieden jou een marktconform loon met extralegale voordelen, een fijne aangename werkomgeving en een vast contract na interimperiode en doorgroeimogelijkheden. Mocht je interesse en/of ambitie hebben, zijn er doorgroeimogelijkheden naar extern projectleider of zelfs verkoper.

Interesse? Aarzel niet om je cv en motivatiebrief te mailen naar info@pac-interiors.com.