Welonda

In uw salon ervaart u iedere dag hoe belangrijk een mooie, functionele werkomgeving is voor de kwaliteit van uw werk.
Een mooie werkomgeving inspireert, stelt klanten op hun gemak en draagt bij aan een goede atmosfeer in de salon.
De kwaliteit van het meubilair is daarbij niet onbelangrijk; die is bepalend voor de mate en duur waarin u ongestoord uw werk kunt doen.
Welonda heeft al zestig jaar een reputatie hoog te houden als het gaat om de ontwikkeling en levering van kwalitatief hoogwaardig kappersmeubilair.

Welonda kappersmeubilair wordt vervaardigd in de eigen fabriek in Nederland. Alle processen die nodig zijn om producten te kunnen leveren die het kwaliteitslabel van Welonda mogen dragen vinden daar plaats, d.w.z. van eerste schetsontwerp tot eindmontage. Welonda is geen massaproduct. De grote diversiteit in kleur en uitvoering brengt met zich mee dat iedere stoel speciaal voor de klant wordt vervaardigd. En dat gebeurt met de grootste toewijding. Daarom dragen de producten ook een lange garantietermijn.

 

 

COMFORTLINE II
– EDEL, FLEXIBEL
EN COMFORTABEL

 

Comfortline II is de opvolger van de zichzelf bewezen Comfortline I en biedt stoelen, wasunits, styling units en recepties in een duidelijke, slanke vormtaal.
Dit stijlvolle meubilair werkt in iedere inrichting edel en decent. Door het veelvoud aan combinatiemogelijkheden kunt u Comfortline II steeds naar individuele wens samenstellen.
De bekleding is in vele kleuren leverbaar en met verschillende stoelelementen combineerbaar.

Zo voegt het designmeubilair van Comfortline II zich naar ieder salonconcept en naar iedere tijdgeest.
Zij is als het ware tijdloos.

 

 

 

 

RETRO
– BACK TO THE
SWINGING SIXTIES

 

De meubelcollectie Retro is geïnspireerd op de zestiger jaren.

Het waren de jaren van Elvis Presley, de Beatles en de opkomst van nieuwe muziek. De muziek stond symbool voor het loslaten van oude gewoontes en grenzen. Deze symboliek wel opgepakt door de hippies halverwege de jaren 60 en beleefde haar hoogtepunt op Woodstock festival in 1969. Maar er gebeurde meer. De mode en de kapsels werden bij de één korter en strakker, bij de ander langer en losser. De architectuur en vormgeving werden zakelijker maar er bleef oog voor chique details. De Swinging Sixties ademden levensvreugde uit en bliezen het stoffige van de Nifty Fifties weg. Het mocht nieuw en anders. Precies dat wil deze Retro lijn ook uitstralen.

De Retro lijn heeft twee verschijningsvormen, de één zakelijk met een combinatie van zwart staal en hout, de ander zacht en geraffineerd.
Beiden zijn een knipoog naar het bijzondere gevoel van de Swinging Sixties. Retro is moderne nostalgie.

 

 

 

 

BIO
– NATUURLIJKE RUST
EN TRANSPARANTIE

 

Rust kun je in vele facetten ervaren. De meest vanzelfsprekende rust vind je in de natuur.

In de natuur zijn vormgeving, kleuren en geluiden altijd in perfecte harmonie. Hier is nooit sprake van een verkeerd gekozen kleur of kleurencombinatie.
De natuur heeft een onnavolgbare schoonheid. Tegelijkertijd verbergt de natuur niets. De dingen worden getoond zoals ze zijn. De natuur is volkomen transparant.
Doel was om deze harmonie te benaderen in het concept Bio en tot uiting te brengen in een ontwerp, functionaliteit en sfeer die natuurlijke rust en ook transparantie uitstralen.

Een rustig beeld ontstaat doordat de in de Bio Wash geïntegreerde functies en de vrijstaande Bio Mix wandmeubilair in de salon overbodig maken.
Zo ontstaan twee eilanden die qua kleur, lijnen en functionaliteit een eenheid vormen.
Transparantie wordt bereikt door de manier van werken. Het voorbereiden van kleuren bij de Bio Mix gebeurt in het zicht van de klant, als ware het een open keuken.

De kwadratische vormen van de Bio Style, de Bio Chair en de Bio Desk maken het rustige beeld compleet en zorgen voor een harmonieuze transparante salon.
Ervaar de Bio Line.

 

 

 

 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor aanvullende informatie:

 
Contactpersoon

Bedrijfsgegevens


Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen


*verplicht veld