PAC Interiors creëert EEN STIJLVOL EN ELEGANT INTERIEUR, VOLLEDIG IN LIJN met de wensen van de klant


Anja Mouwen kwam dertig jaar geleden per toeval in de kappersbranche terecht. “Toen ik van de MAVO af kwam, moest ik kiezen wat ik wilde. Een vriendin zat al op de kappersopleiding en toen zij mij een keer vroeg om model te zijn, werd ik besmet met het kappersvirus.” Inmiddels runt Anja al vijftien jaar een eigen kapsalon. Vorig jaar verhuisde ze haar salon, genaamd Unique Hair, van Oudenbosch naar Hoeven. Omdat ze goede ervaringen had met PAC Interiors, besloot ze ook deze keer om de saloninrichting aan hen over te laten. En met succes. We spraken met Anja over haar ervaringen met PAC Interiors.

Op een gegeven moment kreeg Anja de mogelijkheid om een stoel te huren in de salon waar ze destijds werkzaam was. “Ik werd toen ineens een zelfstandige in de zaak waar ik een behoorlijke tijd als werkneemster werkte. Omdat ik steeds meer klanten kreeg, vond ik dat het tijd werd om mijn eigen salon te openen.” Het huren van een stoel was voor Anja een goede tussenstap naar het volledig zelfstandig zijn. Haar eerste zelfstandige salon was gevestigd in Oudenbosch. “Ik heb vijftien jaar lang mijn eigen salon in Oudenbosch gerund. De salon was gevestigd naast een winkelcentrum waar op den duur steeds meer sprake was van een leegloop. Een jaar geleden besloot ik daarom om daar weg te gaan. Zodoende ben ik in het huidige pand in Hoeven terecht gekomen.”

SAMENWERKING MET PAC INTERIORS
Toen Anja haar eerste salon in Oudenbosch opende, kwam ze voor het eerst in aanraking met PAC Interiors. “Toen ik Michael De Vuyst van PAC Interiors ontmoette, was er direct een klik. De samenwerking liep uitstekend en ik was erg tevreden over het eindresultaat. Na vijftien jaar was de kwaliteit van het meubilair nog ontzettend goed. Ook de uitstraling was nog steeds van deze tijd.” Het was dan ook een logische keuze voor Anja om de saloninrichting van de nieuwe salon weer te laten verzorgen door PAC Interiors. “Toen ik het pand in Hoeven kocht, klopte ik weer bij Michael aan. Omdat mijn personeel, de klanten en ik erg te spreken waren over de saloninrichting in de vorige salon, wilde ik dezelfde sfeer creëren in de nieuwe salon. Een salon moet naar mijn mening tijdloos zijn, maar ook modern. Daarnaast vind ik dat een salon een warme en huiselijke sfeer moet uitstralen.” Toch is de saloninrichting van de nieuwe salon alles behalve een kopie van de vorige salon. Dat komt mede door het budget wat Anja bij haar nieuwe salon ter beschikking had. “Mijn budget was nu anders dan bij de oprichting van mijn eerste salon. Het fijne aan de samenwerking met PAC Interiors is, is dat ze voor ieder wat wils hebben. Ze houden écht rekening met jouw wensen en jouw budget. Dat iemand niet alleen meedenkt op het gebied van saloninrichting, maar ook denkt aan jouw budget en daar een passend advies over kan geven, is erg prettig. Kortom, PAC Interiors creëert een stijlvol en elegant interieur, volledig in lijn met de wensen van de klant.”

WERKWIJZE
PAC Interiors staat onder andere bekend om de uitgebreide aandacht voor zijn klanten. Iets wat ook Anja inmiddels kan beamen. “Michael gaf me de ruimte om mijn eigen ideeën in te brengen. Het gaat er uiteindelijk om dat de klant tevreden is over het resultaat en bij PAC Interiors begrijpen ze dat.” Anja had zelf veel ideeën over de inrichting van de salon, maar ze was ook erg blij met de inbreng van PAC Interiors. “Het pand in Hoeven was volledig leeg. Het was dan ook een behoorlijke klus om de salon in te richten. Zelf had ik al wel een idee over de indeling en inrichting, maar het is toch fijn als iemand anders ook met ideeën komt en bekijkt wat er wel en niet mogelijk is”, vertelt Anja. Michael had drie ontwerpen gemaakt, die allen op de wensen van Anja aansloten. “We zijn om de tafel gaan zitten en uiteindelijk is het daadwerkelijke ontwerp een combinatie van de drie verschillende ontwerpen geworden. Het resultaat is mooier dan ik had durven dromen en ik ben er dan ook ontzettend blij mee!”

Bron: De Kapper
- Unique Hair , Hoeven