Wie het kleine niet eert…Een bescheiden maar zeer druk bezocht kapsalon gelegen in Maldegem had door de vele bedrijvigheid in de zaak te kampen met een nogal chaotische uitstraling. Tijd voor verandering dus vond zaakvoerster Sabine.

Haar wensen waren duidelijk: behoud hetzelfde aantal kap- en wasplaatsen, voorzie een ruimte om mijn producten te etaleren en te verkopen, en zorg ervoor dat ik beelden en foto’s kan afspelen op een scherm. Daarnaast was er ook de uitdrukkelijke vraag om haar salon overzichtelijk en onderhoudsvriendelijk te houden.

PAC Interiors zorgde voor een ware transformatie. Alles werd onder handen genomen: de vloer, het plafond, alsook de verlichting. Alle werkfuncties werden in één meubel ondergebracht. De lichte kleuren en witte wanden in combinatie met de juiste decoratie maken van het salon een zeer strak en stijlvol geheel. In het salon van Sabine regeert helderheid.

Opbergruimte voor de producten zit verborgen achter de spiegel, de doorgang naar de achterliggende opbergkast zit vervat in het meubelgeheel. Op deze manier domineert orde en netheid en krijgt de klant een clean gevoel.

Een duidelijke visie met slechts één doel: een tijdloze, open ruimte creëren die rust uitstraalt, waar zowel de klant als de kapper kan ontspannen.

- Salon Sabine , Maldegem