Wanneer klassiek en modern elkaar ontmoeten


Salon Nikae is al van 1989 een begrip in het centrum van Oostende. Ter ere van de 30ste verjaardag onderging het salon van zaakvoersters Annick Peere en dochter Myassar een volledige metamorfose. PAC Interiors tekende, net als bij de vorige verbouwingen, voor het volledige concept.

De combinatie van klassieke met nieuwe elementen geven het prachtige herenhuis een klassevolle uitstraling > Het witte interieur met zwarte accenten zorgen voor een frisse, strakke look én een zee van licht. De strakke meubels accentueren mooi de originele lambriseringen en sierlijsten.

Het salon is opgedeeld in drie ruimtes, elk met zijn eigen functie en gescheiden van elkaar door grote, authentieke brandglasdeuren > De eerste ruimte doet dienst voor het knippen. De bestaande kaptafels kregen meer opbergruimte en de verfijnde Mellow Chairs van OLYMP zorgen voor een comfortabele knipbeurt. In de tweede ruimte staan de kleuringen centraal. Eyecatchers zijn ongetwijfeld het zwarte kleurenlabo en de imposante wandkasten.

Achterin het salon kom je in de zenruimte > Een ruimte zonder ramen en toch badend in het licht dankzij de grote lichtkoepel. De Bio Wash bank van Welonda biedt voldoende opbergruimte en is een troef voor klant én kapper. De combinatie van de bank met het metalen hangrek en de shampoowand zorgt voor een praktische en sfeervolle ruimte. De grote, kleurrijke visual in deze ruimte is een eigen creatie van Myassar en geven het geheel een persoonlijke touch.

- Kapsalon Nikae , Oostende