Differentiëring op het vlak van design én beleving

Een nieuw casco pand in de charmante stad Florenville omtoveren tot een uniek kapsalon?!
Deze uitdaging van Vincent Gavroy nam PAC Interiors graag aan.


In het verleden realiseerde PAC Interiors ook de salons van zus Bénédicte en vader Claude Gavroy.
De wens van Vincent was zeer duidelijk: integreer maximaal het concept ‘Salon Emotion’ van L’Oréal en differentieer op het vlak van design én beleving!

De room dividers in natuurhout delen het salon visueel in verschillende zones en zorgen tegelijkertijd voor een mooie transparantie van de grote open ruimte. Na het ontvangst relax je met een heerlijk kopje koffie in de wachtruimte en vervolgens vindt in de adviesruimte het diagnose gesprek plaats.

De indirecte verlichting en de sterrenhemel laten je in de verzorgingsruimte genieten van een ultiem zen-moment. Deze zones zijn netjes afgeschermd van de drukkere knipzone. De room dividers werden daarnaast voorzien van handige nissen zodat de retail producten voldoende aandacht krijgen en de kapper deze steeds binnen handbereik heeft.

Het salon met 7 knip- en 4 kleurplaatsen krijgt dankzij de combinatie van eikenhout met zwarte elementen een strakke, moderne en tegelijkertijd warme en gezellige sfeer mee. De 4 Aquarelax wastafels in bankvorm van Kiela zijn ruim en comfortabel én vervullen maximaal de behoeften van het kappersteam Gavroy en hun cliënteel.

Een zeer mooie referentie van het team PAC Interiors.

Tekst: Tribu-te
- Gavroy , Florenville