Slide background

Met kennis van de sector

PAC is sinds tientallen jaren dé partner voor inrichting van opleidingscentra, scholen, en instituten.

PAC interiors is op deze manier regelmatig betrokken in kleinere of grotere opdrachten en aanbestedingen van kappersscholen. Belangrijk daarbij zijn het volgen van alle wettelijke bepalingen of richtlijnen. In overleg met de aanvrager wordt een passend voorstel gedaan, binnen budget, timing en overige criteria, zoals duurzaamheid, esthetica, etc..

Wij kiezen in functie van elk project de meest geschikte materialen en uitvoeringen. Onze partners en fabrikanten ondersteunen ons extra in de prijszetting en de garantietermijnen. Een duidelijke meetstaat is de basis van elke samenwerking.

Onze kennis van de sector maakt dat we voor elk project een uniek voorstel kunnen voorleggen, rekening houdend met ergonomie, aangepast meubilair (kappersstoelen, kaptafels,…) en de specifieke vereisten van elk aspect van een kapperslokaal (verlichting, verluchting, airconditioning, etc.).

Voor opleidingscentra van cosmetica merken en coiffure ketens is uiteraard bovenstaande minstens even belangrijk. Daarnaast krijgt het aspect “experience” meer en meer aandacht en worden alle aspecten van de beleving ook geïntegreerd in het ontwerp.

PAC heeft op dit vlak een aantal unieke mogelijkheden in huis, zoals digitale toepassingen, en andere vormen van visualisering en communicatie.

PAC staat in voor de invulling van elk project, hetzij gedeeltelijk (equipment, meubilair), hetzij volledig inclusief werkzaamheden, zoals voorbereidende werkzaamheden (afbraak, demontage), elektriciteits- en sanitaire voorzieningen, vloeren en plafonds, schilder- en decoratiewerken, etc.

Meer info over samenwerking voor opleidingscentra

Contactpersoon

Bedrijfsgegevens


Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen


*verplicht veld