PAC interiors – specialist in interieurs

Sinds 1936 heeft PAC al meer dan 10.000 inrichtingen van kapsalons, winkels en schoonheidssalons in binnen- en buitenland mogen realiseren.
Dankzij onze jarenlange ervaring én onze energie om steeds nieuwe trends en productietechnieken te volgen, behoren we vandaag de dag tot de top van winkelinrichters in de Benelux en Frankrijk.

U zoekt een ruimte die tijdloos is maar ook eigentijds blijft en die uw smaak, ervaring en liefde voor het vak uitstraalt. Het scheppen van een inspirerende werkomgeving voor u is steeds ons doel.

Dit doel hebben wij al voor velen van uw collega’s mogen bereiken. Hoe veeleisend eenvoudig, exclusief, internationaal of inspirerend uw winkelinrichting ook moet zijn, steeds weet PAC samen met u de juiste toon te treffen.

Onze medewerkers, interieurarchitecten en werfcoördinatoren gaan samen met u op zoek naar een winkelinterieur en sfeer die beantwoorden aan uw imago.

Of het nu gaat om een kleine restyling, vernieuwing van uw huidige winkelmeubilair of een volledige verbouwing, PAC biedt u een full-service oplossing, ongeacht uw budget.

Vraag naar onze mening, wij luisteren naar de uwe!

Bekijk onze realisaties en laat u verrassen door de mogelijkheden voor kapsalon inrichtingen, winkelinrichtingen en schoonheidssalon inrichtingen.

Vraag online meer informatie aan of bezoek onze showroom!


Inrichting van kapsalons

Inrichting van schoonheidssalons

Inrichting van winkels