Door Burocad

Wil je de naamsbekendheid van je organisatie vergroten? Of een nieuw product of lopende actie in de kijker zetten? Dan zijn raamstickers voor verschillende marketingdoelen inzetbaar! Voorbijgangers en klanten kunnen er niet naast en tegelijkertijd creëer je meer privacy binnen door je ramen af te schermen aan de hand van raamstickers. Handig, toch?

Raamstickers binnenkant en buitenkant

Raamstickers kunnen zowel aan de binnen- als de buitenkant van het etalageraam aangebracht worden. Wil je een gedeelte van het raam bedekken? Of denk je eerder aan een uitgesneden vorm? Onze raamstickers bieden talloze mogelijkheden zodat jij jouw etalage voor een korte of langere periode mooi kan inkleden. De combinatie raamstickers en lettrage zorgen ook vaak voor een leuk resultaat.

Zonwerende raamfolie en zandstraalfolie

Wil je fel zonlicht of de warmte buiten houden? Ook dat kan dankzij onze raamstickers met zonwerende folie! Ook voor de scheidingswanden in je zaak zijn er leuke mogelijkheden zoals gekleurde – of zandstraalfolie met of zonder bedrukking. Ook zelfklevend textielmateriaal vind je terug in ons assortiment.

Soorten en materialen raamstickers

Onze raamstickers zijn in verschillende materialen en soorten beschikbaar. Wil je van binnen naar buiten kunnen kijken en niet omgekeerd? Kies dan voor de One Way Vision sticker! Zo is je boodschap zichtbaar langs de buitenkant en blijft het zicht van binnen naar buiten optimaal. Mag er geen licht doorheen schijnen? Dan stellen we het Blockout materiaal voor.

Wil je regelmatig een nieuwe boodschap communiceren en ben je op zoek naar stickers voor korte periodes? Dan is de Easy Dot sticker een goede keuze. Dankzij de ‘dotjes’ in de sticker, is de lijm niet egaal en ontstaan er kleine luchtkanaaltjes. Hierdoor is de sticker zeer eenvoudig en luchtbelvrij aan te brengen, te herpositioneren en te verwijderen. Hierbij blijven er geen lijmresten achter. Op zoek naar stickers die geschikt zijn voor langere periodes? Dan beschermen we ze met laminaat, hierbij kan je kiezen voor een mat, satijn of blinkend effect.

Afmetingen?
Bij Burocad maak en ontwerp je jouw raamstickers volledig zoals jij ze wilt! We bedrukken ze precies zoals jij ze in gedachte hebt. Geraak je er niet volledig uit? Dan kan je altijd beroep doen op onze productspecialist Yvo, hij komt graag langs zodat hij je kan voorzien van aangepast advies.

Vragen?

Ben je benieuwd naar de mogelijke afmetingen van onze raambekleding? Contacteer ons via 011 61 11 48 of via info@burocad.be. Of contacteer onze productspecialist Yvo van der Steen via yvo@burocad.be!

Meer weten? Surf naar www.burocad.be

Burocad

 

Burocad

Burocad

Burocad

Burocad

 

Burocad

 

Burocad

 

Burocad

 

Burocad