UPTOWN ZUID
Het Haartheater, Amsterdam. BY PAC INTERIORS


In 2017 opende het derde filiaal van ‘Het Haartheater’ in Amsterdam.
Michaël Vuyst van PAC Interiors toverde het oude bankgebouw om tot een schitterend, dynamisch salon met internationale flair.

Ook de interieurrealisatie van de twee andere filialen van ‘Het Haartheater’ werden door Michaël en het team van PAC-Interiors verzorgd.
Doorheen de jaren ontwikkelde hij zo samen met Ferry en Joost een signature look voor hun salons, met donker staal, eikenhout accenten
en industriële elementen. Ook in het nieuwste salon, een voormalig bankgebouw in de Amsterdamse Beethovenstraat, herken je meteen de signatuur van ‘Het Haartheater’.
De stijl werd verder uitgepuurd en kreeg een hedendaagse touch met witte marmer.
De kleurencombinaties van wit, licht en donkere grijstinten creëren samen met New Yorkse stijlelementen en een vleugje Parijse chique een internationale look.

Overvloeiende zones

Al sinds 2009 vormt Michaël De Vuyst een succesteam met Ferry Loeve en zijn partner Joost van den Berg.
De sleutel tot dat succes is een open communicatie. Ferry weet als topstylist perfect wat hij wil.
Michael bekijkt alle ideeën met een kritische blik, koppelt terug en werkt vervolgens een optimale routing en samenhangend plan uit.
Ook voor het nieuwe, 2 verdiepingen tellende filiaal was een doordacht plan cruciaal. In dit salon draait het immers om ‘total beauty’.
Een mooi concept van Ferry en Joost dat hun klanten extra tijd geeft voor andere leuke dingen. Zo kan je er ook terecht voor een manicure, pedicure of wenkbrauwbehandeling.
Om toch rust en geborgenheid te bieden, werkte Michaël met verschillende zones die mooi in elkaar overvloeien om zo een gevoel van eenheid te behouden.
Een zeer geslaagde styling, mét respect voor de geschiedenis van het gebouw!
Een mooi voorbeeld daarvan is de magnifieke bankkluis die behouden werd en waarrond de nailbar, browbar en voetenbaden hun plek kregen.

 

(Tekst uit Tribu-te magazine)

Bekijk het volledige verslag van deze realisatie.