PAC realisatie Kapsalon Marleen

Kapsalon Marleen, Kaprijke
BY PAC INTERIORS

In het rustig gelegen Kaprijke bevindt zich het kapsalon van Marleen. Doorheen de jaren bouwde ze daar een mooi cliënteel op en werd ze een vaste waarde in het dorp. Hoewel ze daar goed gesetteld was, kon ze geen vermaak meer vinden in de ruimte waar ze dag in, dag uit werkzaam was. Uit haar drang voor vernieuwing nam ze contact op met PAC interiors. Ze wilde iets totaal anders. Deze duidelijke opdracht was voor PAC voldoende om haar salon een enorme boost te geven.

Een functioneel, kwalitatief en betaalbaar ontwerp overtuigde Marleen om deze totaal transformatie aan te gaan. Het salon werd omgetoverd tot een open, ruim en lichtrijk salon. De grijze vloer werd verwijderd en vervangen door een warme houtimitatie vloer. Een frisse basis waarbij witte kleuren en licht domineren, werd aangevuld met strakke lijnen, felle kleuren en een speelse visual. De ruimte werd volledig opengetrokken. De relaxte sfeer van een stralend mooie dag kan je hier moeiteloos vasthouden.

De kaptafel is minimalistisch opgevat, waarbij een speciale verftechniek zorgt voor de warme, huiselijke toets. In de bruine lederen Retro Chair van Welonda beschikken zowel de klant als de kapper over een groot comfort. Het gebruik van indirecte LED-lijnen geven het geheel een extra dimensie.

De wasruimte die zich achteraan de ruimte bevindt wordt afgescheiden van het salon d.m.v. een glazen wand, die de doorkijk naar de wasbakken beperkt en toch het licht vrij spel geeft, zodat de klant een rustige wasbeurt kan genieten, in een natuurrijke setting. De groene visual vormt dan ook een ware blikvanger in het salon.

Resultaat? Een weldoordacht en overzichtelijk salon waar helderheid domineert!

PAC realisatie Kapsalon Marleen
PAC realisatie Kapsalon Marleen
PAC realisatie Kapsalon Marleen
PAC realisatie Kapsalon Marleen