Just Ne Knip, Tremelo
BY PAC INTERIORS

 

Gezelligheid, functionaliteit en harmonie

Martine Smeulders trok voor haar eerste kapsalon PAC interiors aan, als referentie in de sector.
Het salon “Just Ne Knip” werd een succes maar was na 15 jaar wel toe aan vernieuwing , alhoewel het bestaande salon nog prima functioneerde.
Het lag voor de hand dat Martine ook voor deze verbouwing het PAC team contacteerde om het project te verwezenlijken.

Voor PAC-Interiors was het meer dan “Just Ne knip” – het werd een “totale renovatie” – alles eruit en het terug up to date zetten qua architectuur,
vorm en aangepaste hedendaagse kleuren. Mét een knipoog naar het tijdloze.

Het gebruik van lichte aardetinten geven het geheel een warm touch waardoor je je als klant meteen welkom voelt. Het strakke lijnenspel brengt op zijn beurt rust en zorgt voor een mooie verbinding tussen de verschillende werkzones. Van de balie waar de lampen een sfeervolle Eye-Catcher vormen naar de kaptafels met een minimalistische opstelling, tot de waszones die door hun eenvoud, evenwicht en sereniteit met zich meebrengen.

Op de wachtbank kan men niet enkel aangenaam vertoeven maar deze dient tegelijkertijd ook als mooi fris presentatiemeubel. De centrale glazen visual vormt door zijn kleurenpallet een subtiele afscheiding met het kleurenlabo en brengt een eigentijdse toets met zich mee doorheen het salon. Kortom een bezoek aan dit salon creëert de “geknipte” beleving waar alle zintuigen geprikkeld worden.

We danken Martine voor de prettige samenwerking en wensen haar en Dan alle succes toe!

 

 

 

(Tekst: TRIBU-TE )