PAC SALON Jochen Vanhoudt realisatie kapsalon

Salon Jochen Vanhoudt, Antwerpen
BY PAC INTERIORS

 

Na 10 jaar gewerkt te hebben als BV-kapper in Antwerpen was Jochen Vanhoudt toe aan een nieuw avontuur.
Hij wou een eigen high end salon opbouwen met meer visie en oog voor detail, dat de klant een persoonlijke beleving geeft in een oogverblindend kader.
‘Salon Jochen Vanhoudt’ werd een pareltje dat industrieel minimalime uitademt, mede dankzij de nieuwe samenwerking met PAC Interiors.

Voordien maakte Jochen namelijk reeds kennis met de gedrevenheid en het professionalisme waar PAC mee uitpakt.
En uitpakken, dat doet Jochen ook onmiddellijk bij binnenkomst in het salon: klanten komen binnen en wanen zich even in een imposante kathedraal.
Dit door de opvallende lichtwand, die eender welke sfeer kan aangemeten worden.

Minimalistisch maar tijdloos

Het interieur oogt zeer minimalistisch: stenen muren worden stijlvol gecombineerd met zwart en wit en de vele ramen zorgen voor een natuurlijke en aangename sfeer.
De toonbank, bekleed met marmer, geeft een tijdloze en klassevolle uitstraling.
Klanten kunnen plaats nemen aan de minimalistische kapplaatsen die door de bakstenen wand een industrieel karakter krijgen.
Elke verwenplaats werd voorzien van een met het licht spelende Manon stoel van Cinderella, een strakke spiegel en een trendy koperen tafeltje.

Genot en rust staan centraal

Jochen stelt de rust en het genot van de klant voorop. Daarom wordt de wasruimte door een lichtgrijze glazen wand afgescheiden van alle bedrijvigheid binnen het salon.
Zo kan de klant ten volle genieten van zijn of haar me-time. De strakke Shampoo Bar biedt door zijn functionaliteit een grote opbergmogelijkheid en bant alle overtollige zaken uit het salon.

 

Jochen Vanhoudt Antwerpen Kapsalon interieur Interieurdesign

Jochen Vanhoudt Antwerpen Kapsalon interieur InterieurdesignJochen Vanhoudt Antwerpen Kapsalon interieur Interieurdesign

Jochen Vanhoudt Antwerpen Kapsalon interieur Interieurdesign

Jochen Vanhoudt Antwerpen Kapsalon interieur Interieurdesign

 

 

(Tekst: TRIBU-TE )