Kapsalon in de kijker Czo Mariakerke interieur

C’ZO, Mariakerke
BY PAC INTERIORS

 

Sinds kort is Mariakerke een hotspot rijker. Battal Canan besloot immers een gloednieuw kapsalon op te richten in deze Oost-Vlaamse gemeente.
Voor de styling van haar salon kon ze vertrouwen op de deskundigheid en het advies van het interieurteam van PAC Interiors.

Battal had geluk. In de Groenestaakstraat vond ze een mooi, lichtrijk pand. De voorzijde van haar salon bestaat volledig uit glas, waardoor je de hele dag door kan genieten van een prachtige lichtinval. Het interieurteam van PAC Interiors maakte uiteraard dankbaar gebruik van die feature via enkele stilistische hoogstandjes en een slimme indeling van de beschikbare ruimte.

Let there be light!

Het salon ademt ruimte en luchtigheid. De lichte vloer en de witte muren met prachtige inbouwkasten weerkaatsen het licht en vergroten de ruimte optisch. De unieke spiegels aan het brushingstation, die uit het plafond lijken te komen, benadrukken het gevoel van licht en ruimte. Doordat ze niet doorlopen tot op de grond wordt het gevoel van openheid namelijk behouden. En dat zonder dat de klanten moeten inboeten aan privacy. Zij zijn dan ook steevast onder de indruk van deze blikvangers!

Optimal use of space

Het salon oogt ruim, maar in realiteit heeft de ruimte zijn beperkingen. Dankzij de op maat gemaakte inbouwkasten wordt de ruimte optimaal benut. En krijgt het salon de moderne look and feel die Battal wenste. Bovendien maken die inbouwkasten het werk van Battal gemakkelijker: alles is steeds binnen handbereik en ziet er toch opgeruimd uit. Een knappe realisatie van PAC Interiors!

 

 

 

 

(Tekst uit Tribu-te magazine)