Door Burocad

Wil je jouw salon in een nieuw jasje steken en denk je hierbij aan een sfeerbeeld of accentmuur? Is de akoestiek in bepaalde ruimtes toe aan verbetering? Onze wandmaterialen bieden de perfecte oplossing voor wanddecoratie, akoestische – en verwisselbare wandaankleding, met of zonder verlichting!

Wandaankleding voor vlakke muren

Een juiste sfeer- of neutraalbeeld op een kale muur of een leeg plafond zorgt gevoelsmatig voor een veel aangenamere sfeer in een ruimte. Er bestaan verschillende mogelijkheden om voor iedere applicatie het geschikte materiaal in te zetten. Is de bestaande muur vlak of glad (gyproc of bezetting)? Dan kan je kiezen voor een wandaankleding in BuroTex. Het materiaal is kreukvrij en heeft een stevige toplaag met een unieke textiellook, hierdoor wordt het naadloos aangebracht op de muur. Het resultaat zorgt voor een warme uitstraling met een hoge lichtechtheidswaarde. Het materiaal is vrij van PVC en heeft een matte waterafstotende kraslaag.

Burocad

Akoestiek verbeteren met wandbekleding

De weerkaatsing van geluid zorgt vaak voor een vervelende akoestiek of aanwezige galm.

De BuroClips vormen de perfecte oplossing voor de verbetering van de akoestiek in een ruimte. Het geluidsabsorberend materiaal bestaat uit een polysterdoek en wordt op de muur of op het plafond aangebracht met een dun kunststofprofiel. Achter de polysterdoek wordt een akoestisch scherm geplaatst dat zorgt voor een duidelijke akoestische verbetering. Het duurzaam materiaal heeft een matte textiellook en is waterafstotend.

Leuk om te weten: De opnamestudio van Studio Brussel werd recent voorzien van onze BuroClips, dit naar aanleiding van hun rebranding!

Burocad

Variatie in wandbekleding

Vind je het leuk om je interieur regelmatig een nieuw accent te geven? Dan helpt de BuroFlex je zeker mee op weg! In een frame van aluminium wordt een textieldoek geplaatst dat verkrijgbaar is in 3 kleuren (wit, zilver en zwart). Dat frame wordt op een naadloze manier op de muur geplaatst. Op basis van je eigen smaak en voorkeur kan je er zelf verschillende doeken in ophangen. Het materiaal heeft een matte textiellook en zorgt voor een warme uitstraling met intense kleuren. De systemen van BuroFlex kunnen ook voorzien worden van ledverlichting.

Niet onbelangrijk: Alle bovenstaande materialen hebben een brandcertificaat en zijn vrij van PVC.

Vragen?

Ben je benieuwd naar de mogelijke afmetingen van onze wandbekleding? Contacteer ons via 011 61 11 48 of via info@burocad.be.
Of contacteer onze productspecialist Yvo van der Steen via Yvo@burocad.be

Neem zeker ook een kijkje op onze website www.burocad.be

Burocad

Burocad

Burocad

Burocad

Burocad

Burocad